Lighthouse

Sorry, we zijn bezig met werkzaamheden op de site

Welkom op de website van het Haags Instrumentaal Jeugdensemble. We zijn bezig met werkzaamheden op de site en zijn binnenkort weer online.

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op: info@hijjeugdorkest.nl

Het Haags Instrumentaal Jeugdensemble (H.I.J.) is een jeugdorkest dat elke zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur aan het Oosteinde 16 in Voorburg repeteert onder leiding van dirigent Jurgen van Groningen Schinkel. Tijdens de repetities studeren de ongeveer 20 leden het afwisselende repertoire; naast klassieke-, film- en wereldmuziek ook stukken die speciaal voor het orkest gecomponeerd zijn. Kom eens een keer kijken en meespelen!


Alle instrumenten zijn welkom! Speel jij een instrument? Kom dan vooral een keer kijken bij een repetitie! Je kunt twee keer vrijblijvend met ons meespelen. Iedereen tussen de 8 en 22 jaar is welkom! Door het mixen van de leeftijden ontstaat een bijzondere sfeer en de mogelijkheid om veel van elkaar te leren. Zo worden de jongere leden op een ongedwongen manier gestimuleerd het beste uit hun spel te halen en de oudere leden leren verantwoordelijkheid te dragen.