Lid worden

Ben jij opzoek naar een leuk orkest?

Waarom wil je lid worden?
Als je op zoek bent naar een orkest, zijn er natuurlijk veel mogelijkheden om uit te kiezen. Waarom zou je het H.I.J. dan kiezen?

In het H.I.J. is de sfeer erg belangrijk. Iedereen wordt opgenomen in de groep. En er wordt veel gelachen bij de repetities!

Door een mix van verschillende leeftijden spelen leden van allerlei niveaus samen. Dat betekent dat de jongere leden van de oudere leden leren, en dat de oudere leden verantwoordelijkheid leren dragen.

Het H.I.J. is een symfonieorkest. Dat houdt in dat we stukken spelen voor strijkers, blazers en slagwerk door elkaar. Ook spelen wij een rijke variatie aan stukken, van klassiek tot modern, van James Bond tot Symfonie in D. Voor iedereen zit er wel wat leuks bij.

We houden veel verschillende soorten concerten; naast onze eigen concerten die we twee keer per jaar geven, spelen we op speciale festivals, maar ook in verzorgingstehuizen.

Het H.I.J. staat bekend om zijn jeugdbestuur en commissies; alles wordt door de leden zelf georganiseerd en geregeld. Heel leerzaam!

Elk jaar gaan we op reis. Het ene jaar houden we een studieweekend in Nederland, en het jaar daarop gaan we 10 dagen naar het buitenland.

Hoe word je lid?

Alle instrumenten zijn welkom! Dus speel jij een instrument? Kom dan vooral een keer kijken bij een repetitie! Het H.I.J. repeteert op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur en het H.I.J. Jong van 10.00 uur tot 11.30 uur allebei in Forum Hadriani, Oosteinde 16 in Voorburg. 

Wat kost het?

De contributie bedraagt €250,- per jaar. Voor het H.I.J. Jong is dit €220,- per jaar.
Je betaalt voor een heel seizoen contributie, ook als je (onverhoopt) eerder weggaat dan het einde van het seizoen. Wanneer je midden in het seizoen lid wordt, betaal je voor de resterende maanden incl. de maand waarin je lid bent geworden.

 

Contact

info@HIJjeugdorkest.nl

Social media